Sofie Laureyssens
Groeidala

Website: www.groeidala.be

Ik ben gespecialiseerd in:

MAYA ASTROLOGIE (TZOLKIN), VEDISCHE NUMEROLOGIE, NLP, LIFE COACHING, SPIRITUELE ONDERSTEUNING EN HELING, LOOPBAANBEGELEIDING

In Groeidala's begeleiding is er één rode draad, namelijk ‘jou ondersteunen om je te (her)verbinden met je 'ware zelf'… wie jij werkelijk bent op een dieper niveau’. Het aanbod is gevarieerd, en Sofie Laureyssens combineert dit naar gelang jouw specifieke vraag/nood in een unieke aanpak.
• MAYA ASTROLOGIE en VEDISCHE NUMEROLOGIE zijn eeuwenoude beproefde methodes om inzicht te krijgen in jezelf en anderen. Meestal start Sofie de begeleiding met een levensreading waarbij jouw MISSIE en je zielsplan in dit leven duidelijk worden. Immers, als je weet wie je bent, en waarom je hier op Aarde bent, dan wordt het veel gemakkelijk om het leven te leiden dat je bedoeld bent te leven.

• Om blokkades en oude patronen aan te pakken schakelt Sofie Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en ‘the One Method’ in. NLP is een verzameling van tools om problemen en beperkingen te overstijgen, betekenisvolle doelen te stellen, effectief te communiceren met jezelf en anderen, keuzemogelijkheden te zien, en vervolgens concrete stappen te zetten op je pad. Het maakt je wakker en bewust, en brengt je naar je gevoel, intuïtie en de wijsheid van je hart.

• Aanvullend daaraan is ‘THE ONE METHOD’ een krachtige spirituele healingsmethodiek om de diepere lagen van karmische ballast te helen. Je laat zware energie achter die je tegenhoudt jouw hoogste potentieel neer te zetten. Een duurzaam effect op je levenskwaliteit, zowel op mentaal, spiritueel, emotioneel, fysiek als relationeel vlak is het resultaat.

• Heb je vragen inzake je LOOPBAAN? Loop je op je werk tegen blokkades aan? Heb je het gevoel dat je niet je volle potentieel benut in je carrière? Samen bekijken we waar jouw talenten en passie liggen en wat jouw missie is, evenals wat jou momenteel nog tegenhoudt. Kortom, als je op zoek bent naar spirituele loopbaanbegeleiding, dan ben je bij Groeidala aan het juiste adres. Groeidala is onderaanneming in loopbaanbegeleiding bij Arcturus nv, een erkend loopbaancentrum bij de VDAB. Via loopbaancheques kan je als werknemer of zelfstandige genieten van een erg voordeling tarief van 4 (of 8) uur coaching aan € 40 (of € 80).

Sinds 2008 is Sofie Laureyssens enorm gepassioneerd door de Mayaanse astrologie en de cyclische Tzolkin kalender. Haar doel is deze eerder complexe intelligentie op een begrijpbare manier naar de wereld te brengen, door middel van persoonlijke readings, lezingen, workshops en boeken. Ze heeft ondertussen tientallen Tzolkin workshops begeleid als teacher. Ze schrijft momenteel aan 2 Tzolkin boeken en brengt in 2019 een set Tzolkin inspiratiekaarten uit.
Sofie heeft zowel ervaring in de academische wereld (o.a. als onderzoeker kennismanagement), als in de bedrijfswereld (oa. als HR en PR manager). Qua opleiding heeft ze een Bachelor in Sociaal Werk (Personeelswerk/HR), een Master in Opleidings- en Onderwijswetenschappen en een Master in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Sofie Laureyssens is verder gecertificeerd Coach in Transpersoonlijke ontwikkeling, en assisteerde bij verschillende NLP/TLC (Transformative Life Coaching) cursussen. Daarnaast verdiepte ze zich in verscheidene therapeutische technieken en meditaties. Zie www.groeidala.be/about-sofie-laureyssens/ als je meer wilt lezen over haar achtergrond en gevolgde opleidingen.
Is je interesse gewekt? Welkom! Maak snel je afspraak op https://groeidala.as.me
Kies voor een kennismakingsgesprek als je samen met Sofie de mogelijke opties wilt verkennen.

In het WonderWijvenhuis op donderdagavond.
TEL: +32 474 24 75 02

KOSTPRIJS AFSPRAAK: afhankelijk van het soort consult (van 10 tot 60 euro per uur)

DUURTIJD AFSPRAAK: variabel, meer info en planning via

www.groeidala.be