Sandra Fierens
Lichtwerker - healer

Als kind wist ik dat ik anders was, heel gevoelig, kwam op voor anderen, kan niet tegen onrechtvaardigheid, oneerlijkheid, … .
Ik heb heel mijn leven het gevoel gehad dat ik aan het “overleven” was, ik voelde me nergens thuis. Ik wist dat er meer was en dat heeft gemaakt dat ik op zoek ging. Ik heb tal van opleidingen gevolgd en heel hard aan mezelf gewerkt door in die angst en kwetsbaarheid te gaan staan. Nu ben ik dankbaar voor alles wat ik heb meegemaakt want het heeft gemaakt wie ik vandaag ben.
Ik wil mensen inzichten geven en aanmoedigen om door die angsten, blokkeringen, overtuigingen te gaan om zo zichzelf te ontdekken en in hun kracht te gaan staan.

Ik heb verschillende opleidingen gevolgd:
Lazuli-coach (Lazuli training)
Lichtwerker (Double Circle)
Innerspeak (Romy)
Activeren van lichtcodes, Lightmaster, Time Line Healing, .... (Espavo)
Rots en water (Sjanstrainingen)
The One Method (Osie Steinberg)

Innerspeak
Is een methode om angsten, blokkades en overtuigingen op te zoeken dmv spiertesten. We kijken wat er in je systeem zit, hoe het geprogrammeerd is, hoe je ziel hierop reageert, welke de bron is en gaan het healen.

Lichtcodes activeren
16 lichtcodes die in relatie staan met je hogere zelf, zelfliefde, liefde, levenspartner, ouders, broers en zussen, vrienden, passie, werk, dieren, aarde, creativiteit, geld, fysiek lichaam, energie, ego.
Door deze codes aan te raken samen met ademhalingstechnieken toe te passen, krijg je beweging in vastgeroeste patronen, overtuigingen, blokkades.

Rots en water
Door speelse oefeningen te doen waar de belangrijke pijlers aarden, focus en ademen zijn, kom je te weten of je reageert als rots of water. Ik geef je inzichten en praktische tips mee.

0477/35 16 13
admin@wonderwijven.be