In ons WonderWijvenHuis kan je een ruimte huren voor je therapiesessies, je coachings, je workshops, lezingen, yoga, tai chi, naailesssen … aan betaalbare prijzen. Ook een een creaplek en opslagruimte kan voorzien worden én er is een plek waar je kan komen aanwaaien voor een koffie, een thee en een boekje. 

het doel

In alles wat de WonderWijven doen is bezieling, verbinding en groei de basis. Het doel van het WonderWijvenHuis is een plek creëren waar dit ook echt kan gebeuren. Om ervoor te zorgen dat alle WonderWijven een kans krijgen om te groeien worden deze ruimtes low-cost verhuurd. Belangrijk: alle investeringen gaan naar de groei van WonderWijven, alle opbrengsten gaan naar goede doelen, ook voor het WonderWijvenHuis!

de locatie 

Het WonderWijvenhuis bevindt zich achter een woonhuis op de Driemastenbaan 37 in Wommelgem. Er is parkeerplek voor het huis zelf maar ook heel makkelijk in de straat.

de ruimtes

er zijn in totaal 8 ruimtes ter beschikking voor verhuur, waarvan 3 praktijkruimtes, 3 middelgrote ruimtes, 1 grote workshopruimte en 1 crearuimte.

De ruimtes (behalve de grote) zullen basis ingericht zijn met een klein bureautje, twee stoelen en een waterkoker en zijn flexibel inzetbaar: je mag je eigen mat/massagetafel/whatever meebrengen, maar er zal ook materiaal beschikbaar zijn indien nodig (bv. yogamatjes en massagetafel, beamer, tafels, stoelen, …)

de activiteiten

In het WonderWijvenHuis zijn alle activiteiten welkom, behalve de (verdoken) salesactiviteiten en luidruchtige feestjes.

Energetische therapie, coaching, dans, yoga, theater, muziek, bloemschikken, naailessen, tekenworkshops, je verjaardagsfeestje en zoveel meer… van harte welkom!

Van maandag tot zaterdag is het een exclusief WonderWijvenhuis, op zondag kan je de plek huren voor een familiefeestje, een minibeurs, een tentoonstelling…

de prijzen vind je hier

Reserveer meteen je ruimte

openingsuren

Het WonderWijvenhuis is open op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9u30 tot 15u30 om gewoon binnen te waaien voor een tas thee, koffie of chalo, na deze uren zijn er ook nog sessies, workshops en activiteiten mogelijk op afspraak.

Meer informatie via admin@wonderwijven.be