Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zie jij in het bos van alle voedingsadviezen de bomen nog?

6 november 2019 om 19:00 - 21:30

Nog nooit eerder in de geschiedenis zijn we zo het noorden kwijt wat voeding betreft. We eten voedingsproducten die afkomstig zijn van verre landen vanuit de overtuiging dat ze gezond voor ons zijn en evenzeer eten we bepaalde voedingsproducten niet (meer) vanuit de overtuiging dat ze ongezond zijn. We gieten alles in regels en categoriseren voeding heel sterk in 2 groepen: ‘wat je mag eten’ en ‘wat je niet mag eten’. Maar klopt die opdeling wel?

EetWijzers is geen dieet, maar wel een hulpmiddel om het voedingspatroon te vinden dat bij jou past, dat voor jou goed verteert en dat resulteert in meer energie en minder gewicht. En het voedingspatroon waar jouw vriendin op floreert hoeft niet per sé voor jou het ideaal te zijn.

Laat je in deze sessie inspireren om een andere kijk op voeding te krijgen, los van alle regeltjes en alles wat ons de laatste 2 generaties is aangeleerd en/of aangepraat.

Opgelet: Plaatsen zijn beperkt tot 20 deelnemers om de kwaliteit van deze sessie te garanderen.

Door: Christine Franck
bio-ingenieur in de voedingswetenschappen, doctor in de toegepaste biologische wetenschappen, met +15 jaar ervaring in de voedingssector en moeder van 3 kinderen. Als voedingscoach houdt ze niet van calorieën tellen, maar promoot ze wel ‘echt’ eten en het herwaarderen van traditionele recepten. Ze is ervan overtuigd dat echte vitaliteit en gezondheid start in je eigen keuken.

Deze inspiratiesessie maakt deel uit van de kalender van Crew of Inspiration
Crew of inspiration is een team van tientallen vakmensen die inspirerende en toegankelijke avondsessies geven rond gezondheid, creativiteit, natuur en zingeving. De sessies stimuleren je veerkracht, zelfleiderschap en bieden je het ultieme middel om levenslang te groeien.
Met een tienbeurtenkaart op zak stel je binnenkort een persoonlijk programma van inspiratiesessies samen
Je tienbeurtenkaart bestel je via het formulier dat je onderaan deze webpagina vindt (even naar beneden scrollen)

Crew of Inspiration 2019-2020 Abonnement

Gegevens

Datum:
6 november 2019
Tijd:
19:00 - 21:30
Website:
https://www.facebook.com/events/473166103474564/

Locatie

Farm of Inspiration
Beekstraat 81
Lier, 2500 België
Copyright © 2017 WonderWijven vzw - proudly sponsored by Cronos Groep