Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop: Huis-, tuin-en keukenmiddeltjes zonder chemische troep

20 november 2019 om 19:00 - 21:30

Wat is er lekkerder dan een proper en fris huis? In vele huizen puilt de kast dan ook uit van de schoonmaakmiddelen. Voor elke schoonmaakklus bestaat er een ander product. Er zijn ontkalkers, bleekmiddelen en luchtverfrissers en vele zijn chemisch en vervuilend. Vaak zijn ze giftig en gevaarlijk voor kinderen. Je kunt jezelf afvragen of je huis na zo’n chemische reinigingsbeurt eigenlijk wel proper is? Hormoonverstoorders, chemische troep in de klassieke huis- en tuinmiddelen kunnen wel degelijk een impact hebben op onze gezondheid. Denk maar aan de impact van zogeheten ‘luchtverfrissers’ op onze luchtwegen… Zelf je poetsproducten maken is een volwaardig alternatief. Er is een overvloed aan alternatieven. Denk aan citroen, azijn, soda, (etherische olie van) kruiden. Deze ‘ingrediënten’ zijn goedkoop en in meerdere ‘recepten’ te gebruiken. . De recepten zijn meestal ‘poepsimpel’ en het resultaat verrassend.

Door: Mieke Vanderhaegen
Gepassioneerde herborist // kruidenverwerker en – teler // docent bij de opleiding herborist in Syntra // Voorzitter van Dodoenstuin

Deze inspiratiesessie maakt deel uit van de kalender van Crew of Inspiration
Crew of inspiration is een team van tientallen vakmensen die inspirerende en toegankelijke avondsessies geven rond gezondheid, creativiteit, natuur en zingeving. De sessies stimuleren je veerkracht, zelfleiderschap en bieden je het ultieme middel om levenslang te groeien.
Met een tienbeurtenkaart op zak stel je binnenkort een persoonlijk programma van inspiratiesessies samen
Je tienbeurtenkaart bestel je via het formulier dat je onderaan deze webpagina vindt (even naar beneden scrollen)

Crew of Inspiration 2019-2020 Abonnement

Gegevens

Datum:
20 november 2019
Tijd:
19:00 - 21:30
Website:
https://www.facebook.com/events/2460860370640805/

Locatie

Farm of Inspiration
Beekstraat 81
Lier, 2500 België
Copyright © 2017 WonderWijven vzw - proudly sponsored by Cronos Groep