Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Nature cooking

juni 17 om 19:00 - 21:30

In ons drukke bestaan is het af en toe noodzakelijk om terug te gaan naar de roots. Back to basics! In termen van koken betekent dit ‘Koken met vuur in de natuur’. Dat brengt ons terug naar de meest pure vorm van koken. Je staat ervan versteld wat je zoal kan klaarmaken op een open vuur. Bovendien brengt deze vorm van slow cooking ook rust in je hoofd.

Tijdens deze interactieve (buiten)workshop leer je de basics van buitenkoken. Van brood bakken tot een lekker hoofdgerecht klaarmaken. Hou je van een vleugje avontuur, dan is deze workshop vast iets voor jou.

Opgelet: Plaatsen zijn beperkt to 20 deelnemers om de kwaliteit van deze sessie te garanderen.

DOOR: Dirk Covens
Dirk Covens is gepassioneerd door natuur, avontuur en ondernemen. Mijn doel is om zoveel mogelijk buiten te leven. In ons huidige bestaan is dat niet eenvoudig. Daarom startte ik enkele jaren terug Naturecooking. Met Naturecooking begeleid ik bedrijven en teams die onder de vorm van teambuilding of workshop willen kennis maken met koken in de natuur.

Deze inspiratiesessie maakt deel uit van de kalender van Crew of Inspiration.

Crew of inspiration is een team van tientallen vakmensen die inspirerende en toegankelijke avondsessies geven rond gezondheid, creativiteit, natuur en zingeving. De sessies stimuleren je veerkracht, zelfleiderschap en bieden je het ultieme middel om levenslang te groeien. Meer info op http://farmofinspiration.be/events/crew-of-inspiration-2019-2020/ Met een tienbeurtenkaart op zak stel je binnenkort een persoonlijk programma van inspiratiesessies samen.
Je tienbeurtenkaart bestel je via het formulier onderaan de webpagina: http://www.farmofinspiration.be/events/jouw-zielskracht-volgens-de-maya-synchroniciteitskalender-interactieve-kennismaking/

Je kan ook deelnemen aan deze inspiratiesessie via een Inspiratieshot: http://www.farmofinspiration.be/events/inspiratieshot-onder-uw-kont/ Geef daarbij op dat je deze inspiratiesessie wilt volgen. De prijs is dan 40 euro (incl. BTW).

 

Gegevens

Datum:
juni 17
Tijd:
19:00 - 21:30
Website:
https://www.facebook.com/events/204527737334034/

Locatie

Farm of Inspiration
Beekstraat 81
Lier, 2500 België
Copyright © 2017 WonderWijven vzw - proudly sponsored by Cronos Groep