Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kennismaken met de EetWijzers principes

januari 28 om 19:30 - 22:00

Wil je in 2020 Wijzer leren Eten en jouw unieke Eetpatroon vinden?

We zijn de laatste 2 generaties heel erg afgeweken van het voedingspatroon van onze voorouders.

En nee, de oplossing is niet teruggaan naar de oertijd. (Ik zou eerlijk gezegd nu geen oermens willen zijn, begin maar eens om je eten bij elkaar te zoeken in het midden van de winter…)

De mens is er in de loop van de evolutie in geslaagd om voedingsmiddelen zo te bereiden dat ze eetbaar en verteerbaar worden. En daar spelen granen en peulvruchten een belangrijke rol in, voedingsmiddelen die in de paleo- en keto-diëten geweerd worden.

Momenteel zijn er zoveel regels omtrent voeding en wordt mijns inzien het kind vaak met het badwater weggegooid.

Ik wil je inspireren om terug naar de basis te gaan, naar meer eenvoud in je keuken, zonder exotische superfoods, maar wel met de seizoensproducten van hier en met de kennis van jouw unieke verteringsvoorkeur.

In deze interactieve lezing licht ik de 12 EetWijzers principes toe en is er ruimschoots gelegenheid tot het stellen van vragen. Iedereen die zijn gezondheid in eigen hand wil nemen door middel van voeding is welkom.

Loopt je vertering niet zoals het zou moeten, ben je vaak vermoeid terwijl je toch voldoende slaapt? Heb je regelmatig last van een opgeblazen buik en/of constipatie? Of neem je al jaren maagzuurremmers? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres.

“Het blijft echt zo wonderbaarlijk wat uw tips teweegbrengen. Zelfs nu ik door omstandigheden weinig actief ben, blijven mijn ondertussen 13kg eraf. Ook het opgeblazen gevoel is zoveel minder of weg.” – dit schreef Inge enkele maanden na het volgen van de EetWijzers infosessie.

Gegevens

Datum:
januari 28
Tijd:
19:30 - 22:00
Website:
https://www.facebook.com/events/1399709630200991/

Locatie

WonderWijvenHuis
Driemastenbaan 37
Wommelgem, 2160 België
Telefoon:
+32477426920
Website:
www.wonderwijvenhuis.be
Copyright © 2017 WonderWijven vzw - proudly sponsored by Cronos Groep