Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Jij en je onbewuste, ontdek je verborgen wijsheid en kracht

mei 27 om 19:00 - 21:30

‘Zonder je onbewuste, kan je de trap niet oplopen.’ – Emilie

Je onbewuste is een schatkamer. Een schatkamer aan ervaringen, fantasieën, ideeën én ook gewoontes die je zo maar op automatische piloot kan uitvoeren. Zonder onbewuste is het onmogelijk een eenvoudige handeling te doen als de trap oplopen.

Je onbewuste doet heel voor jou, maakt keuzes voor jou, creëert emoties en motivatie (of niet).
Je onbewuste is een enorme kracht en een bron van wijsheid áls je weet hoe je ermee kan communiceren.
Jij bent op je best als je bewuste én je onbewuste geest met elkaar samenwerken. Tijdens deze inspiratiesessie leer je de eerste stappen over communiceren met jouw onbewuste.

DOOR: Emilie Depuydt
Gebeten door NLP en Ericksoniaanse Hypnose, twee modellen die je de kans geven om je eigen potentieel en je eigen kracht meer in de wereld te zetten.
Haar verlangen om ook andere de kans te geven om bewuster met het onbewuste te communiceren is bijzonder groot. Ze staat ondertussen al twintig jaar in het vak, met nog steeds minstens evenveel passie en enthousiasme zoals de eerste dag.

Emilie heeft haar eigen instituut, Happy Coach, waarin ze mensen begeleidt doorheen groeiprocessen én waar ze coaches en leidinggevenden opleidt om groeiprocessen te begeleiden.

Deze inspiratiesessie maakt deel uit van de kalender van Crew of Inspiration.

Crew of inspiration is een team van tientallen vakmensen die inspirerende en toegankelijke avondsessies geven rond gezondheid, creativiteit, natuur en zingeving. De sessies stimuleren je veerkracht, zelfleiderschap en bieden je het ultieme middel om levenslang te groeien. Meer info op http://farmofinspiration.be/events/crew-of-inspiration-2019-2020/ Met een tienbeurtenkaart op zak stel je binnenkort een persoonlijk programma van inspiratiesessies samen.
Je tienbeurtenkaart bestel je via het formulier onderaan de webpagina: http://www.farmofinspiration.be/events/jouw-zielskracht-volgens-de-maya-synchroniciteitskalender-interactieve-kennismaking/

Je kan ook deelnemen aan deze inspiratiesessie via een Inspiratieshot: http://www.farmofinspiration.be/events/inspiratieshot-onder-uw-kont/ Geef daarbij op dat je deze inspiratiesessie wilt volgen. De prijs is dan 40 euro (incl. BTW).

 

Gegevens

Datum:
mei 27
Tijd:
19:00 - 21:30
Website:
https://www.facebook.com/events/205060863878494/

Locatie

Farm of Inspiration
Beekstraat 81
Lier, 2500 België
Copyright © 2017 WonderWijven vzw - proudly sponsored by Cronos Groep