Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Her/ontdek je creativiteit

februari 20 om 19:00 - 21:30

“It’s all about the process”

(Her)ontdek je creativiteit
Ben je de ratrace beu?
Leef je te veel in je hoofd?
Wil je rust in je hoofd?
Wil je dichter bij jezelf komen?
Tijdens het boeiende en veelzijdige traject (her)ontdek je creativiteit kom je helemaal tot jezelf. Tijd voor ontspanning.
Ik kan niet tekenen of schilderen?
Iedereen kan dat, dat is mijn overtuiging. Al wat je nodig hebt, zit al in jezelf. De kunst is om dit vol overgave en heel intuïtief naar buiten te laten stromen op canvas of papier. Zo kom je heel wat te weten over jezelf, je blokkades, je verlangens en wensen.

Opgelet: Plaatsen zijn beperkt to 20 deelnemers om de kwaliteit van deze sessie te garanderen.

DOOR: Linda Robaye
Linda, 60 jaar, ervaringsdeskundige burn-out en ervaringskundige in wat creativiteit betekent voor je groeiproces en begeleid je graag in jouw proces.

Deze inspiratiesessie maakt deel uit van de kalender van Crew of Inspiration.

Crew of inspiration is een team van tientallen vakmensen die inspirerende en toegankelijke avondsessies geven rond gezondheid, creativiteit, natuur en zingeving. De sessies stimuleren je veerkracht, zelfleiderschap en bieden je het ultieme middel om levenslang te groeien. Meer info op http://farmofinspiration.be/events/crew-of-inspiration-2019-2020/ Met een tienbeurtenkaart op zak stel je binnenkort een persoonlijk programma van inspiratiesessies samen.
Je tienbeurtenkaart bestel je via het formulier onderaan de webpagina: http://www.farmofinspiration.be/events/jouw-zielskracht-volgens-de-maya-synchroniciteitskalender-interactieve-kennismaking/

Je kan ook deelnemen aan deze inspiratiesessie via een Inspiratieshot: http://www.farmofinspiration.be/events/inspiratieshot-onder-uw-kont/ Geef daarbij op dat je deze inspiratiesessie wilt volgen. De prijs is dan 40 euro (incl. BTW).

Plaatsen zijn beperkt to 20 deelnemers om de kwaliteit van deze sessie te garanderen. Op voorhand inschrijven is noodzakelijk.

Gegevens

Datum:
februari 20
Tijd:
19:00 - 21:30
Website:
https://www.facebook.com/events/621409615067347/

Locatie

Farm of Inspiration
Beekstraat 81
Lier, 2500 België
Copyright © 2017 WonderWijven vzw - proudly sponsored by Cronos Groep