Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Groot, groter, grootst

juni 25 om 19:00 - 21:30

“Later als ik groot ben, pak ik het klein aan” zei niemand ooit

Pik je wel eens een concertje mee? Laatst nog een dansvoorstelling gezien? Scroll in gedachten even terug naar die performance. Op het podium was waarschijnlijk alles groots: de bewegingen, de decibels, de uitbeelding, de emotionele spreidstand en het doek dat erover viel. Want stoel 19 op rij 56 moest kunnen mee volgen. En omdat men het minimale graag maximaal bezingt.

Kunst kan het leven aan een kapstok hangen en een vorm geven. Een schilderij kan het dagdagelijks onzichtbare, buitensporig uitvergroten. Muziek en literatuur voeren je weg van de was en de plas en de deadline van morgen (die eigenlijk vandaag was). Cabaret en dans nodigen uit om groter te denken dan lintbebouwing en de pot spaghettisaus die na opening drie dagen nog houdbaar blijft in de koelkast.

Durf groot te denken. Durf groter te doen. Is het makkelijker om je grootste zelf neer te zetten op het podium of vanuit stoel 19 op rij 56? Een creatieve sessie voor lichaam en geest, waarin technieken uit de sport, de tekenkunst en performance art de basis vormen van het experiment.
Voor wie?

DOOR: Sara Vermeylen
Beeldend kunstenaar // Taal- en letterkundige
www.saravermeylen.be

Deze inspiratiesessie maakt deel uit van de kalender van Crew of Inspiration.

Crew of inspiration is een team van tientallen vakmensen die inspirerende en toegankelijke avondsessies geven rond gezondheid, creativiteit, natuur en zingeving. De sessies stimuleren je veerkracht, zelfleiderschap en bieden je het ultieme middel om levenslang te groeien. Meer info op http://farmofinspiration.be/events/crew-of-inspiration-2019-2020/ Met een tienbeurtenkaart op zak stel je binnenkort een persoonlijk programma van inspiratiesessies samen.
Je tienbeurtenkaart bestel je via het formulier onderaan de webpagina: http://www.farmofinspiration.be/events/jouw-zielskracht-volgens-de-maya-synchroniciteitskalender-interactieve-kennismaking/

Je kan ook deelnemen aan deze inspiratiesessie via een Inspiratieshot: http://www.farmofinspiration.be/events/inspiratieshot-onder-uw-kont/ Geef daarbij op dat je deze inspiratiesessie wilt volgen. De prijs is dan 40 euro (incl. BTW).

Gegevens

Datum:
juni 25
Tijd:
19:00 - 21:30
Website:
https://www.facebook.com/events/208407207006522/

Locatie

Farm of Inspiration
Beekstraat 81
Lier, 2500 België
Copyright © 2017 WonderWijven vzw - proudly sponsored by Cronos Groep