Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Evolutionary Coaching. Transformeren, tussen landen en lanceren

april 28 om 19:00 - 21:30

Transformeren, tussen landen en lanceren.
Een praktische benadering die eenvoud en diepgang verenigt:

Richard Barrett beschrijft in verschillende modellen hoe we evolueren. Als mens, maatschappij, bedrijf, leidinggevende, groep en in ons bewustzijn. Evolutionary Coaching geeft je een tool om evolutie te meten, bespreekbaar te maken en er stappen in te zetten. In de juiste volgorde, met aandacht voor landen en lanceren, in jezelf en daarna als vanzelf rondom je.

Referenties van deelnemers
Dominique Deffontaine, founder Coach Café : “Opnieuw onder de indruk van Joke haar uitstekende, professionele en waarde(n)volle begeleiding. Ze heeft zich duidelijk gespecialiseerd in deze materie die haar nauw aan het hart ligt, waardoor ze dit op een pure en liefdevolle wijze neerzet. Wat een geschenk !”

Ynco de Jong, founder burnout Bullshit: “De kracht van dit verhaal zit in de simpelheid waarmee het gebracht wordt, dat doet niets af aan de diepgang en de kwaliteit. Een echte aanbeveling, zowel de werkwijze als Joke als professional.”

DOOR: Joke Raeymaeckers
Na 10 jaar gepassioneerd bezig te zijn met deze methodiek in verschillende contexten (bedrijven, individuen en naties – ref. Belgisch nationaal waardenonderzoek in 2014) brengt Joke Raeymaekers haar ‘speeltuin’ mee naar The Crew of Inspiration. Joke heeft een kleurrijke, ontwapenende stijl waarmee ze recht op de kern dingen bespreekbaar maakt en ze de weg naar inzicht openbreekt. Ze stuurt je naar huis met de kennis van een systeem dat een duidelijk, bewandelbaar, evolutiepad toont.

Deze inspiratiesessie maakt deel uit van de kalender van Crew of Inspiration.

Crew of inspiration is een team van tientallen vakmensen die inspirerende en toegankelijke avondsessies geven rond gezondheid, creativiteit, natuur en zingeving. De sessies stimuleren je veerkracht, zelfleiderschap en bieden je het ultieme middel om levenslang te groeien. Meer info op http://farmofinspiration.be/events/crew-of-inspiration-2019-2020/ Met een tienbeurtenkaart op zak stel je binnenkort een persoonlijk programma van inspiratiesessies samen.
Je tienbeurtenkaart bestel je via het formulier onderaan de webpagina: http://www.farmofinspiration.be/events/jouw-zielskracht-volgens-de-maya-synchroniciteitskalender-interactieve-kennismaking/

Je kan ook deelnemen aan deze inspiratiesessie via een Inspiratieshot: http://www.farmofinspiration.be/events/inspiratieshot-onder-uw-kont/ Geef daarbij op dat je deze inspiratiesessie wilt volgen. De prijs is dan 40 euro (incl. BTW).

Gegevens

Datum:
april 28
Tijd:
19:00 - 21:30
Website:
https://www.facebook.com/events/221341345560425/

Locatie

Farm of Inspiration
Beekstraat 81
Lier, 2500 België
Copyright © 2017 WonderWijven vzw - proudly sponsored by Cronos Groep