Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dirk de Wachter vertelt

mei 14 om 19:00 - 21:30

Deze workshop gaat in op de levenslessen van Dirk De Wachter, de psychiater met een brede maatschappeljke visie op menselijke relaties, behoeftes en ontwikkeling. Terugkerende thema’s in zijn boeken zijn: Blijf verwonderd en wees onbevangen, Koester je geliefden, Wees niet bang van een beetje ongelukkigheid en Engageer jezelf.
Dirk de Wachter vertelt zijn visie op de rol van de 4 pijlers van Crew of Inspiration nl. gezondheid, creativiteit, natuur & zingeving.

Op een inspirerende en creatieve manier gaat hij met deze thema’s aan de slag om je een onvergetelijke avond te bezorgen.

DOOR: Dirk De Wachter
Dirk De Wachter is psychiater en psychotherapeut in het UPC KU Leuven. Hij is expert in systeem- en gezinstherapie en verantwoordelijk voor het dagactiviteitencentrum Sint-Maarten op campus Kortenberg. Aan de KU Leuven is hij verbonden als opleider en supervisor in de gezinstherapie.

Dirk De Wachter is een veelgeprezen auteur. Hij schreef diverse bestsellers, waaronder het maatschappijkritische Borderline Times, Liefde. Een onmogelijk verlangen? en Museum Dirk De Wachter.

Deze inspiratiesessie maakt deel uit van de kalender van Crew of Inspiration.

Crew of inspiration is een team van tientallen vakmensen die inspirerende en toegankelijke avondsessies geven rond gezondheid, creativiteit, natuur en zingeving. De sessies stimuleren je veerkracht, zelfleiderschap en bieden je het ultieme middel om levenslang te groeien. Meer info op http://farmofinspiration.be/events/crew-of-inspiration-2019-2020/ Met een tienbeurtenkaart op zak stel je binnenkort een persoonlijk programma van inspiratiesessies samen.
Je tienbeurtenkaart bestel je via het formulier onderaan de webpagina: http://www.farmofinspiration.be/events/jouw-zielskracht-volgens-de-maya-synchroniciteitskalender-interactieve-kennismaking/

Je kan ook deelnemen aan deze inspiratiesessie via een Inspiratieshot: http://www.farmofinspiration.be/events/inspiratieshot-onder-uw-kont/ Geef daarbij op dat je deze inspiratiesessie wilt volgen. De prijs is dan 40 euro (incl. BTW).

Gegevens

Datum:
mei 14
Tijd:
19:00 - 21:30
Website:
https://www.facebook.com/events/176315740369832/

Locatie

Farm of Inspiration
Beekstraat 81
Lier, 2500 België
Copyright © 2017 WonderWijven vzw - proudly sponsored by Cronos Groep