Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De natuur als creatief & inspirerend klankbord

mei 6 om 19:00 - 21:30

Trek alvast jullie wandelschoenen aan want er is geen betere setting dan de natuur om je eigen natuur te ontdekken of een frisse blik te werpen op nieuwe plannen, projecten en perspectieven. Met de natuur als partner maak je het onzichtbare zichtbaar. Sarah is gecertificeerd natuurcoach en zal jullie tijdens deze dag laten kennismaken met hoe je in de natuur beter kan connecteren met jezelf. Want door naar buiten te trekken, lukt het vaak beter om naar binnen te gaan in jezelf.

DOOR/ Sarah Gillis
Sarah Gillis is de oprichtster van Movad’ooh, een onderneming die mensen en organisaties op natuurlijke, systemische en co-creatieve wijze ondersteunt in hun zoektocht naar meer duurzame groei. Verandering is immers iets heel natuurlijk, we moeten er enkel natuurlijk mee leren omgaan.

Als coach begeleidt ze jou met de natuur als partner naar nieuwe inzichten. Als facilitator en co-creator zorgt ze ervoor dat je op creatieve wijze in dialoog treedt met jezelf, elkaar, je klanten, je collega’s, ….. Als inspirator voedt ze je met de natuurlijke wijsheid. Doel is om mensen en bedrijven in beweging te brengen, te verwonderen en zo te laten openbloeien.

Deze inspiratiesessie maakt deel uit van de kalender van Crew of Inspiration.

Crew of inspiration is een team van tientallen vakmensen die inspirerende en toegankelijke avondsessies geven rond gezondheid, creativiteit, natuur en zingeving. De sessies stimuleren je veerkracht, zelfleiderschap en bieden je het ultieme middel om levenslang te groeien. Meer info op http://farmofinspiration.be/events/crew-of-inspiration-2019-2020/ Met een tienbeurtenkaart op zak stel je binnenkort een persoonlijk programma van inspiratiesessies samen.
Je tienbeurtenkaart bestel je via het formulier onderaan de webpagina: http://www.farmofinspiration.be/events/jouw-zielskracht-volgens-de-maya-synchroniciteitskalender-interactieve-kennismaking/

Je kan ook deelnemen aan deze inspiratiesessie via een Inspiratieshot: http://www.farmofinspiration.be/events/inspiratieshot-onder-uw-kont/ Geef daarbij op dat je deze inspiratiesessie wilt volgen. De prijs is dan 40 euro (incl. BTW).

Gegevens

Datum:
mei 6
Tijd:
19:00 - 21:30
Website:
https://www.facebook.com/events/2872165222845450/

Locatie

Farm of Inspiration
Beekstraat 81
Lier, 2500 België
Copyright © 2017 WonderWijven vzw - proudly sponsored by Cronos Groep