Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bouwen aan zelfvertrouwen – hoe omgaan met het imposter syndrome

mei 19 om 19:00 - 21:30

Het ‘Imposter syndroom’ is een term die door psychologen en onderzoekers gebruiken om mensen te beschrijven die NIET in staat zijn om hun eigen prestaties te erkennen als zijnde voldoende. Deze mensen hebben vaak het idee over zichzelf dat ‘ze niet echt zijn’, ‘dat ze niet goed genoeg zijn, ook al hebben ze 3 diploma’s en phd’s etc’. Het fenomeen kan gepaard gaan met angsten, twijfels, je handelingen beperken etc.
Volgens recente onderzoeken heeft ongeveer twee derde van de vrouwen last van dit zogeheten ‘oplichterssyndroom’.
We gaan op zoek naar je triggers die het ‘Imposter Syndrome’ in gang zetten. Op die manier kunnen we gaan bouwen aan je zelfvertrouwen om dat stemmetje in je hoofd stap voor stap anders te laten zingen.
Het wordt een leuke ontdekkingstocht waarbij we tips en tricks verzamelen waarmee je aan de slag kan.

DOOR: Miriam Elst
Human Centered Design Expert // LEGO® Serious Play® trainer // Design thinker // Accelerator // Creatieve duizendpoot // Master Facilitator

Deze inspiratiesessie maakt deel uit van de kalender van Crew of Inspiration.

Crew of inspiration is een team van tientallen vakmensen die inspirerende en toegankelijke avondsessies geven rond gezondheid, creativiteit, natuur en zingeving. De sessies stimuleren je veerkracht, zelfleiderschap en bieden je het ultieme middel om levenslang te groeien. Meer info op http://farmofinspiration.be/events/crew-of-inspiration-2019-2020/ Met een tienbeurtenkaart op zak stel je binnenkort een persoonlijk programma van inspiratiesessies samen.
Je tienbeurtenkaart bestel je via het formulier onderaan de webpagina: http://www.farmofinspiration.be/events/jouw-zielskracht-volgens-de-maya-synchroniciteitskalender-interactieve-kennismaking/

Je kan ook deelnemen aan deze inspiratiesessie via een Inspiratieshot: http://www.farmofinspiration.be/events/inspiratieshot-onder-uw-kont/ Geef daarbij op dat je deze inspiratiesessie wilt volgen. De prijs is dan 40 euro (incl. BTW).

Gegevens

Datum:
mei 19
Tijd:
19:00 - 21:30
Website:
https://www.facebook.com/events/175278387134823/

Locatie

Farm of Inspiration
Beekstraat 81
Lier, 2500 België
Copyright © 2017 WonderWijven vzw - proudly sponsored by Cronos Groep