Els De Lee
Something Completely Els(e)

Individuele Coaching en begeleiding.

T: +32-479/828 941
elsdelee@hotmail.com

Basis opleiding: Maatschappelijk Werk, een 25 tal jaar actief in de sociale sector. Tijdens mijn “eerste carriere” werkte ik in de bijzondere jeugdzorg (begeleid zelfstandig wonen). De laatste 15 jaar in een sociaal economisch bedrijf.

Als coach wil ik er vooral zijn voor mensen die door hun gevoeligheid het idee hebben niet te passen in deze wereld, en daaronder lijden. Vaak hebben we het gevoel het niet goed genoeg te doen, en aan (voor ons) onmogelijke verwachtingen te moeten voldoen. We voelen ons ànders.
Ik maak tijd en ruimte om met jou te zoeken naar jouw eigen en unieke weg, om zowel jezelf te zijn, trouw te zijn aan jezelf én in de wereld te staan.

We gaan op zoek naar wat je doet sprankelen!
Ik help mensen te vinden wat ze van hun leven willen maken. Want dat geeft drive om weer in actie te komen en stap voor stap vooruit te komen. Ik ondersteun, stimuleer en daag je uit, zorg voor structuur, overzicht, advies bij mindere momenten en ik zorg mee voor het juiste tempo. Dat alles doe ik op een gevoelige, wijze en speelse manier.

Ik kan het niet beter omschrijven dan zoals mijn collega het deed :

“Els gaat mee het donker in, steekt het licht aan, doet de gordijnen en de ramen open, zodat de zon binnen kan schijnen. En aan het einde van het traject staat er een gigantische regenboog…  “
(© met dank aan Do Meersman voor deze omschrijving)

Mijn cliënten geven aan dat ik een natuurlijk talent heb voor het aanvoelen van wat ze nodig hebben en ze appreciëren mijn open, warme en begripsvolle houding. Ik oordeel niet en een vleugje ontwapenende humor is nooit ver weg. Mensen voelen zich snel op hun gemak bij mij.

Het belangrijkste in wat ik doe is je weer in jezelf doen geloven, en een gevoel laten ervaren van “Ik doe ertoe”, “het heeft zin”, “ik heb invloed ”, “ik mag bestaan, simpelweg omdat ik er ben!” ” … en dat is helemaal ok, dat is goed genoeg én dat doet ertoe!