Christine Franck – Eetwijzers Coach
EetWijzers = individuele consulten en workshops in kleine groep om te weten wat en wanneer JIJ best eet.
Ik begeleid vrouwen die al vele diëten hebben uitgeprobeerd en die door het bos van de huidige voedingsadviezen de bomen niet meer zien

Ik ben een voedingscoach die niet houdt van calorieën tellen, die het woord ‘diëten’ het liefst uit het woordenboek ziet verdwijnen en die houdt van traditionele recepten met seizoensgebonden en authentieke producten van hier. Met mijn opleiding Bio-Ingenieur als achtergrond aangevuld met een doctoraat en meer dan 15jaar werkervaring in de voedingssector stoort het mij enorm dat je dagelijks zowel online als offline zaken leest over voeding die onjuist zijn, die verwarrend zijn, die misleidend zijn. De marketing van de voedingsindustrie doet daar nog een schepje bovenop, en ga je te rade bij je huisdokter dan zal je daar dikwijls ook niet wijzer naar buiten stappen, maar is de kans groot dat je een voorschrift in handen hebt.

Ik ben ervan overtuigd dat iedere vrouw haar eigen ideale eetpatroon heeft (en dus wat werkt voor je vriendin hoeft dat niet te zijn voor jou), en het is mijn missie om vrouwen te begeleiden in de zoektocht naar dat ideale eetpatroon, dat vanzelfsprekend leidt naar een betere gezondheid en gewicht.

In het WonderWijvenhuis op vrijdagvoormiddag

TEL: 0491 87 52 47

afspraken:

  • Eerste consult: 90min, 50euro (individueel)
  • Vervolgconsulten : 30min: 20euro / 60min: 35euro (individueel)
  • Workshops in kleine groep: volg www.facebook.com/eetwijzers om op de hoogte gehouden te worden.