Carmen Van Pul - Walk in Balance

Bachbloesemtherapie :
Heb je het gevoel dat je door bepaalde gebeurtenissen in je leven even uit evenwicht bent, dat je de controle even kwijt bent dan kunnen Bachbloesems ondersteunend werken! Zo vind je terug meer evenwicht en kom je weer bij jezelf.
Met een persoonlijk gesprek van ongeveer 1 uur tast en voel ik welke bloesems je nodig hebt en stel ik deze voor je samen.
kostprijs 55 EUR ( duurtijd1 uur , inclusief 1 flesje met jou samenstelling)

Individuele klankhealing:
Wil je even tijd voor jezelf. Wat me – time… en vooral een moment van rust en diepe ontspanning dan is een klankhealing echt wat je nodig hebt! Met verschillende instrumenten neem ik je mee op reis richting de 4 windrichtingen. Vaak worden tijdens de healing door de trilling van het klankmedicijn blokkades emotioneel en fysiek vrijgemaakt. Wat is het effect… een ontspannend gevoel , gevoel van herboren te zijn en de batterijtjes die weer opgeladen zijn…
Kostprijs : 55 Euro ( duurtijd +/- 1.5 uur inclusief begeleidend gesprek voor en na de sessie)

Sjamanistische klankhealing:
Zit er echt iets vast, waar je mee aan de slag wil. Waar je aan wil werken om verder te komen. Dan kan een krachtige korte sjamanistische klankhealing diep op je inwerken. Met de sjamanendrum, ratel, native flute,… met hun diepe aardse klanken neem ik je mee naar je kern … het medicijn van de aardse klanken brengen healing en inzichten die je verder op je pad brengen.
Kostprijs : 35 euro ( duurtijd+/- 40min inclusief begeleidend gesprek voor en na de healing)

Wil je graag een afspraak? Op donderdagvoormiddag in Wow huis .
Carmen van Pul
Walk in Balance
TEL: 0493 36 12 60
Info@walkinbalance.be