Verhalen voor gevoelige oortjes – Wendy Janssens

Dit unieke boek bevat tien hel(p)ende verhalen rond thema’s als hooggevoeligheid, faalangst, pesten, perfectionisme, omgaan met nieuwe situaties, zelfvertrouwen, …

Na elk verhaal zijn er leuke opdrachten in de vorm van vraagjes, tekeningen, het verzinnen van een dansje of liedje.  Bij het boek horen ook 50 krachtkaartjes met daarop de belangrijkste inzichten uit de verhalen.  Laat je kind ’s morgens of ’s avonds eentje trekken als steuntje voor de dag.


Bestel

Woudapen – Leen Raats

Natuurdoeboek vol opdrachten, weetjes en spelletjes dat kinderen warm maakt voor de natuur in hun eigen tuin, in het park of in het bos.


Bestel

Tot over je oren. Bijna puber en verliefd?! – Ann Cuyvers

Seksuele voorlichting in kort bestek en op kindermaat! Zo kun je dit boekje ook noemen dat nergens kinderachtig doet en ook heel veel dingen probeert te benoemen. Het boekje heeft de juiste toon gevonden voor de kinderen van nu, spreekt onbevangen, maar durft ook duidelijk op te roepen tot geduld en tot wachten tot je wat ouder bent.


Bestel

Lou gaat op het potje – Anja Copejans

Kleine Lou krijgt een potje cadeau en ontdekt stap voor stap wat hij ermee moet want dat begrijpt hij in het begin niet zo goed. Met extra tips voor ouders dat zindelijk worden een stuk eenvoudiger maakt. Een geweldig boekje over zindelijkheid voor ouder en kind.

https://www.facebook.com/boekenreeksLou


Bestel